Проф. Иво Христов с разтърсващи думи за господарите ни и бъдещето на България! Вижте какво предрича

България отблизо
”Типично по славянски не се търси как да се решат проблемите, а кой е виновен. Каква криза трябва да има в здравната система, след като тя липсва. Дали ще дойде омикрон или ще минем към китайските йероглифи, само ще задълбочава проблемите ни. Нищо няма да стане от т.нар. мерки. От края на 90-те години правим здравна реформа. Дори и да избесим всички, злото е сторено”. Това заяви проф. Иво Христов пред БНР.

„Живеем в криза през последните 32 години. Преминаваме от управление на Бойко Борисов към друго правителство. То няма да се справи с кризите, които ще евкилибрират. Те ще са в резултат от тяхното притискане през последните 12 години, особено при енергетиката.

Нашите господари ще ни кажат какво ще се случва в Северна Македония, която ще бъде вкарана в кошарата. Ще се намери някаква форма, която ще е опакована удобно и политкоректно.

Македонският пъзел ще бъде решен така, че Скопие да влезе в ЕС. Ще има бустерни дози за амнезия. С цялото ми уважение към Слави Трифонов, но кой е казал, че България е фактор и някой трябва да се съобразява с нея. Нито страната ни, нито Северна Македония имат подобна роля“, заяви още професорът.

Tagged

1 thought on “Проф. Иво Христов с разтърсващи думи за господарите ни и бъдещето на България! Вижте какво предрича

  1. Г-Н ХРИСТОВ ,ВАШЕТО МНЕНИЕ ВИНАГИ МЕ Е ИНТЕРЕСУВАЛО И СЪМ ВИ ВЯРВАЛА .. ДАНО , ТОЗИ ПЪТ ..ПОНЕ …ДА НЕ СТЕ ПРАВ , ОТНОСНО МАКЕДОНИЯ ?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *