Христо Иванов шокиращо: Готови сме да преговаряме с ГЕРБ, но при едно условие!

България отблизо
Има обществени реалности, с които трябва да боравим. Докато ГЕРБ не се разграничат от Борисов, няма как да преговаряме с тях. Това сподели пред журналисти в кулоарите на парламента съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

„Не е моя работа да им давам акъл, но такова разграничение се очаква от нашите избиратели, при такива условия сме склонни да преговаряме с всички, дори и с ГЕРБ“, уточни той.

 

„Третият мандат за това се провали, защото това, че беше даден на БСП го умъртви при самото му раждане“, категоричен бе Иванов.

 

„Не можем да отлагаме решението с правителството, защото това няма да позволи да получим парите от Плана за възстановяване“, уточни още той.

 

„За страната най-добре е изборите да са в една и съща неделя, но дали ще се получи, това е общо решение между президентството и парламента, досега не сме били в подобна ситуация и това бави решението“, добави Христо Иванов.

Б.Р.

Да преговарят не е лошо, но ГЕРБ не е само Борисов!

Нима Иванов забрави разните там знайни и незнайни политици, кметове и бизнесмени, които доиха България цели 12 години?

Нима е съгласен в управлението да продължат да бъдат Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев, който е подсъдим и цялата юнашка дружина, която ни дърпаше конците, като на марионетки?

Кметовете, които си построиха палати?

Областните лидери, за които 4 тона суджук подкуп не беше проблем?

И сума ти местни олигарси и дерибеи, които са оплели в престъпни схеми цялата държава?   

Дори ГЕРБ да се разграничат от Борисов, по върховете на партията има толкова много крадци, че не биха донесли нищо добро на България!

И Христо Иванов го знае, защото е бил в едно от управленията.

Да. Борисов трябва да се махне!

Но с кои от ГЕРБ ще преговаря ДБ?

Помислете!

Списъкът е безкраен!

автор: Илияна ДИМОВА

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *