Хаджигенов към ПП: Вземете ни и заедно ще се борим срещу Радев и Путин!

България отблизо
Някои хора имаха илюзия, че президентът Радев някак си ще подкрепя идеята за демокрация и за правосъдие. Подкрепяше я, докато е в негов интерес. Когато не е в негов интерес, той не я подкрепя. Политиките на Радев, доколкото са видими, са доста крайни. Според интереси – били негови или други интереси. Това заяви адв. Николай Хаджигенов.

Президентът Радев трябваше да се притеснява за служебното си правителство. Ако се издъни ще влезе в историята по неприятен начин. Особено ако вземе газ от Русия и Путин. Чувам, че имало такава договорка, допълни човекът, който заля с червена боя руското посолство.

По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна.

Лидерът на „Ние идваме!“ призова за предизборно обединение с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Според него е необходимо да има предизборна коалиция, за да са ясни гласовете и след това да се гради програма. И най-вече да си осигури място в парламента, откъдето може безпрепятствено да рисува с боя по посолствата.

 

„Ще има избори пак и пак, докато не разберем, че трябва да се създаде общ демократичен фронт, т.е. – събираме хората, които искат демокрация и правосъдие, изготвяме предварително програмата, стъпките и математиката. Тогава ще се съберат гласовете на хората, защото може да се предложи нещо ново.“, отбеляза Хаджигенов.

По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна. „Този тип обединение беше неправилен – трябваше преди изборите да има предизборна коалиция. БСП са огромен проблем във властта и това не е новина от днес. Бойко Борисов влезе във властта заради БСП. 16 години по-късно нищо не се е променило, те управляват по същия начин. За „Има такъв народ“ – каквото успяха да разрушат, го разрушиха, т.е. всичко. Ако трябва да взривяваме нещо, на тях ще се обадим.“, коментира Хаджигенов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.