Хаджигенов към ПП: Вземете ни и заедно ще се борим срещу Радев и Путин!

България отблизо
Някои хора имаха илюзия, че президентът Радев някак си ще подкрепя идеята за демокрация и за правосъдие. Подкрепяше я, докато е в негов интерес. Когато не е в негов интерес, той не я подкрепя. Политиките на Радев, доколкото са видими, са доста крайни. Според интереси – били негови или други интереси. Това заяви адв. Николай Хаджигенов.

Президентът Радев трябваше да се притеснява за служебното си правителство. Ако се издъни ще влезе в историята по неприятен начин. Особено ако вземе газ от Русия и Путин. Чувам, че имало такава договорка, допълни човекът, който заля с червена боя руското посолство.

По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна.

Лидерът на „Ние идваме!“ призова за предизборно обединение с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Според него е необходимо да има предизборна коалиция, за да са ясни гласовете и след това да се гради програма. И най-вече да си осигури място в парламента, откъдето може безпрепятствено да рисува с боя по посолствата.

 

„Ще има избори пак и пак, докато не разберем, че трябва да се създаде общ демократичен фронт, т.е. – събираме хората, които искат демокрация и правосъдие, изготвяме предварително програмата, стъпките и математиката. Тогава ще се съберат гласовете на хората, защото може да се предложи нещо ново.“, отбеляза Хаджигенов.

По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна. „Този тип обединение беше неправилен – трябваше преди изборите да има предизборна коалиция. БСП са огромен проблем във властта и това не е новина от днес. Бойко Борисов влезе във властта заради БСП. 16 години по-късно нищо не се е променило, те управляват по същия начин. За „Има такъв народ“ – каквото успяха да разрушат, го разрушиха, т.е. всичко. Ако трябва да взривяваме нещо, на тях ще се обадим.“, коментира Хаджигенов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *