Соломон Паси поиска нещо страшно за България! Чувствате ли се застрашени и…предадени?

България отблизо

Соломон Паси разкри голяма опасност, която дебне Балканите. „Това, което най-много ме притеснява, е излизането на Русия от ракетния договор със САЩ, което ще наруши баланса на върха в Европа. Атомни бомби, атомни оръжия, как и къде ще бъде разнесени тези оръжия…

Но със сигурност това, което ние на Балканите имаме нужда, не е стратегията на Тодор Живков „Балканите без ядрена зона”.

Имаме нужда от ядрени оръжия, които гарантират мира, както го гарантираха през цялата студена война”, каза Паси пред bTV. Визитата на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг е протоколна и не бива да се шашкаме от нея. Това е рутинна обиколка на държавите-членки на НАТО. Той прави официални посещения по-малко от предшественика си“, посочи бившият външен министър. По време на посещението ще стане дума и за приемането на Македония. Присъединяването на Македония към НАТО е част от голямото българско усилие за напредъка на Западните Балкани.

„Заплаха за енергийните проекти винаги има и най-голямата е зависимостта от Русия. Ние сме монополно зависими от енергетиката на Русия“, отбеляза Паси. Според него позицията на президента Радев е само на думи, защото служебното правителство не е направило нищо, за отпадането на санкциите срещу Русия.

Паси не спомена удобно, че служебното правителство беше назначено само да организира изборите и имаше ограничени права.

Че подобни „зависимости“ се гласуват от парламента, а не ги правят отделни министри.

А колкото до това – искаме ли ядрени ракети, няма как да стане призиви от телевизора.

Ако този път не направите референдум и не попитате народа желае ли да се превърнем в мишена и чужда армия да защитава или стреля от наша територия, България е изгубена.

И за пореден път ще я жертваме за чужди интереси!

Съгласен ли си с това, народе?

Tagged

2 thoughts on “Соломон Паси поиска нещо страшно за България! Чувствате ли се застрашени и…предадени?

  1. Аз, по-специално, не се „шашкам“ от изявите на този псевдо българин – независимо, че е роден и израсъл тук, до колкото си спомням. Но той и сродните му души доведоха България до сегашното плачевно състояние! И неистовите му напъни да ни вкарат в килера на НАТО (защото никак не сме за предния му двор!) преследват само целта натовците да го (ги) пазят от народното недоволство и справедливия гняв!! Готови са да ни предадат окончателно на задокеанските войнолюбци, само и само да сме далеч от братския руски народ и идеята за панславизма. На Балканите за съжаление, остана само Сърбия вярна на славянството (колкото и ние да се кълнем, че сме славянска държава…)! Е, вече сме всичко друго, само не и самостоятелна държава… с велика история!!…

  2. Отслабни без никакви усилия с диетичния спрей !Намалява апетита и подтиска чувството на глад така помага да свалиш бързо илишните килограми !

    Научи повече и купи оттук :http://bit.ly/2DDbBNt

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *