Скандал между Слави и Джамбазки взриви мрежата. Вижте какво си премериха

България отблизо

Слави Трифонов нападна евродепутата Ангел Джамбазки и защити разпалено барабаниста на „Канарите“, осъден на затвор за шофиране след употреба на наркотици, пише tribune.

„Барабанистът на оркестър „Канарите“ е осъден на 6 месеца затвор, две години без книжка и 490 лева глоба, защото карал дрогиран. Значи, ако Ангел Джамбазки беше барабанист на „Канарите“, а не евродепутат, сега щеше да е в затвора. Да живее справедливата българска правосъдна система!“, написа Трифонов, неглижирайки факта, че Джамбазки бе хванат с 1,08 промила алкохол в кръвта, а не с наркотици.

Пропуснат е и фактът, че Стоян Стоев – Малкия Канар не за първи път ще лежи в затвора. Той вече прекара 6 години зад решетките за разпространение на наркотици.

„Не познавам барабаниста на „Канарите”, не коментирам неговия казус“, отговори Джамбазки. „Познавам Станислав Трифонов. Познавам го достатъчно добре, за да се учудя от неговата твърдяна позиция. Изглежда, че Станислав Трифонов оправдава употребата на наркотични вещества. Въпросът ми към Станислав Трифонов е лесен. Дали е използвал наркотични вещества?“, попита евродепутатът.

Джамбазки, както винаги, задмина себе си.

Намекна, че Трифонов се дрогира.

А водещият го пожали и не го запита нито за пиратките, нито за маркуча.

Може би ги пази за втори рунд.

Явно обаче е истина, че на нашенските евродепутати всичко им е позволено и законът ги заобикаля.

Tagged

1 thought on “Скандал между Слави и Джамбазки взриви мрежата. Вижте какво си премериха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *