Свирепа битка за парламента. Хазарта и ген. Атанасов вън от играта

България отблизо

Рапърът депутат Христо Петров, прочут повече като Ицо Хазарта, няма да води листата на коалицията ПП-ДБ в 25 столичен МИР, известен като лидерския район, съобщи „Труд“, позовавайки се на хора от ДБ.

Петров бе водач на листата на ПП в този столичен район за изборите на 2 октомври м. г., влезе в челен сблъсък с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но остана с пет на сто гласове след него. Като депутат Хазарта се прочу най-вече с това, че показа среден пръст на ГЕРБ в пленарната зала.

 

Че ще има промени в софийските листи загатна и Даниел Лорер от ПП. Попитан дали Асен Василев, Кирил Петков и Ицо Хазарта отново ще бъдат водачи на листи, бившият министър на иновациите отговори: “Ще има малки промени, нека да спрем дотук”, но превес в листите ще имат ПП като по-голямата партия.

Междувременно стана ясно, че Асен Василев и Кирил Петков са поставили условие съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов да не бъде водач на листа, а да е на второ или трето място някъде в провинцията.

Мотивът им бил, че има брожение срещу генерала в собствената му партия ДСБ, което ще доведе и до негативни резултати на изборите.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *