Рашков: Няма да коментирам думите на един пропаднал политик, който позволи да бъде ограбен народа!

България отблизо

Няма да коментирам думите на един пропаднал политик, който е наблюдавал безучастно как се изнасят десетки милиони на българските данъкоплатци и е автор на тези машинации.

Това са думите на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред Bulgaria ON AIR. Коментарът му е по повод новите обвинения на бившия премиер Бойко Борисов, който твърди, че имало 228 нови машини, с които щели да са фалшифицират изборите.

ЦИК внесе машините, направена е обществена поръчка и не разбирам защо са тези смешни акции и опити да се манипулира общественото мнение, категоричен е Рашков.

Ако коментирам всичко това, рискувам да кажа лоши думи.

По-рано днес Борисов театрално нахлу заедно с целия си предизборен щаб в склада, където се държат машините за гласуване и обвини служебното правителство в нова афера тип Костинброд.

„Кой разреши да влязат тези машини в охраняемия склад, за който плаща държавата? Кой“, запита Борисов, като уточни, че няма да направи опит да влезе в склада. За него вече изборите са компрометирани, защото това е само видимата част, но какво се случва с флашките, кодовете, където четири души пипат машините, какво се случва в чужбина – не се знаело. Борисов е готов да поднесе най-големи извинения, ако няма допълнителни машини, но по негов информация има черни 228 машини при белите.

Моят противник е Радев, Рашков е изпълнител на неговите мръсни поръчки“, заяде се Борисов със служебния вътрешен министър.

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *