Кичка Бодурова разкри скандални факти за Слави Трифонов! Ще се смаете!

България отблизо

След като Слави Трифонов обяви, че влиза в политиката с проекта „Има такава държава“, се оказа, че той има доста фенове, но и много противници.

Известната с пиперливия си език Кичка Бодурова не остана встрани от коментиращите. В типично свой стил тя попиля шоумена.

Ето какво написа голямата естрадна легенда:

„Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език.

Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий – популярна дума навремето в Консерваторията, използвана от мъжкия пол: Така и го “нафърфорих”!

Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки “ мойто студио”, “мойто шоу”, “моя балет”, “мойте гости”… никога “Нашето”. Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш “мойто”, защото много хора участват в успеха на всичко.

Един “певец” , който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи “супер стар”. Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоубизнеса заедно. И този същия щял да прави партия “ Има такава държава”. Такава държава Слави, но не като твоята, има още от 681 г.

Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не да я сваляш надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше “червени” точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сарказъм и цинизъм !Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще!
Доколкото за име на твоята партия- имам идея. ППС:

“Партия на простаците и самозабравилите се”

Има доста които биха могли да членуват в тази партия“./show.blitz.bg/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *