Валери Симеонов СЪБАРЯ правителството! Над 81% искат ОСТАВКА! Вижте ТУК!

България отблизо

За пореден път в столицата и страната се провеждат протести с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

Участват както майки на деца с увреждания, така и граждани, които подкрепят исканията им.

Очаква се демонстрантите в столицата да блокират движението по бул. „Дондуков“, съобщава, news.bg .

Но истината е, че протестите срещу наглия вицепремиер и още по-наглия му началник Борисов, вече започват да обхващат и страната.

Стотици млади хора протестираха в Казанлък. Символично те запалиха плакати с образа на Симеонов. Протести се проведоха и на други места в страната. И което е по-важно, хората нямат намерение да спират, докато Симеонов не подаде оставка.

Много протестиращи дори се заричат, че ако оставката дойде твърде късно, протестът ще премине в безсрочно искане за оставката на Борисов и цялото правителство.

Гневните хора вече настояват за съд на всички политици от началото на прехода, които са виновни за това, че българинът живее на прага на критичния минимум.

Демонстрациите продължават, въпреки извинението, което вицепремиерът поднесе на засегнатите.

Над 81% от българите са на мнение, че вицепремиерът Валери Симеонов трябва да подаде оставка във връзка с изказването му за майките на деца с увреждания.

Това разкриват резултатите от допитване на социологическата агенция „Галъп Интернешънъл“, проведено от 27 октомври до 2 ноември сред 800 пълнолетни души в цялата страна.

Фактът, че броженията срещу безочливата наглост на скандалния вицепремиер не стихват, показва ясно, че хората са много разгневени. На Симеонов, и на Борисов, който го поддържа.

И никак няма да е чудно, ако в един момент на хората им прекипи. И излязат всички на улицата. Както през февруари 2013 г. Тогава Борисов и неговите пудели да му мислят.

Защото народът няма да ги остави да се измъкнат и този път.

barikada.info

Tagged

3 thoughts on “Валери Симеонов СЪБАРЯ правителството! Над 81% искат ОСТАВКА! Вижте ТУК!

  1. Крайно време е да се дигнем и да ги свалим тези мутри с камъни трябва да ги убием всичктие било то ГЕРБ,БСП,ДПС всичките !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *