Богомил Бонев с невероятен картечен залп! Пост за монополите и мутрите запали мрежата!

България отблизо
Добре де, защо ви трябваше да вдигате данъка на старите коли, като само една десета от замърсяването се дължи на автомобилите. А на старите логично по-малко от тази една десета.

Защо лобирахте за драстично увеличаване на гражданската отговорност, която направихте задължителна, като се оказа, че това било най-добрата година за застрахователите, написа гневно във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

 

Защо вдигате данъците за втори имот, особено ако е в курорт, като в курортите и без това данъчната оценка, която вашите мутренски кметове са приели, е абсурдно висока.

Защо позволихте на един прост седесар да вдига цените на тока, та да угоди пак на монополисти, с които имате очевидна връзка. Да не говорим за пускането на парното при 23º температура преди няколко дни.

 

Защо се правите на три и половина за цените на горивата, като сте осигурили пълен монопол на Златев и му защитавате лобистки печалбата, след като според много публикации, благодарение на счетоводни врътки, ЛУКОЙЛ въобще не е голям данкоплатец.

 

Защо ви трябваше да юркате вашата прокуратура да се излага с поръчкови нелепи обвинения срещу Елена Йончева, като знаете историята с Вероника Герен.
Ако не я знаете, толкова по-зле за вас, мутри прости!

 

И сега се чудите защо хората на студа блокираха страната.

 

Правите голям комплимент на опозицията, ако си мислите, че те имат сили за това. Нещо по-лошо! Опозицията не може да контролира недоволството, което провокирахте и това може да свърши много трагично за вас.

 

Явно сметнахте дрането на трета кожа от хората за възможно, та да се хвалите с най-добрия си бюджет.

Е, сега, вместо да се хвалите, търсете най-близкото КПП.

Tagged

1 thought on “Богомил Бонев с невероятен картечен залп! Пост за монополите и мутрите запали мрежата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *