Бимбалов: Управляват ни деградирали хора. Няма да ми повярвате, ако ви кажа кой им помага!

България отблизо
Целта на критиката ми не е да променя управляващите. Тези хора са деградирали като личности много отдавна. Те са толкова дебелокожи, че нищо не достига до тях. Това са хора без никакво достойнство. Затова не подават оставка. Тя е високо морален акт. Тези отгоре са изгубили човешкия си образ. Но ако отворя очите на 15 от хората, които четат писмата ми, аз съм си свършил работата като личност.

Това заяви в предаването „Алтернативата“ рекламиста Радослав Бимбалов.

Неговите отворени писма до властта и институциите предизвикват широк обществен отзвук в социалните мрежи.

 

„България е толкова тъжна държава вече, че насмешката е на наш гръб. Ние иронизираме себе си и това е трудно за понасяне. Виновни за тези дерибайства сме ние. Моето поколение носи отговорност за това, което се случва в момента в държавата.

Ние пропуснахме да осъществим Прехода и сме длъжни да поправим тази грешка. В началото на 90-те се наслаждавахме на една изключителна свобода, която възприехме, че е даром и завинаги. После се втурнахме да я консумираме. Живеехме в измислен похлупак и свободата беше един хап, който ни даде страшно усещане. Бяхме държани на повод дълго време и изведнъж той се скъса. Постигнахме това, че всеки от нас достигна някакво измамно благоденствие, някакъв мир със себе си, но в крайна сметка оставихме децата си да виреят във вредна среда и се радваме като отидат в чужбина. Ако не можем да оправим този грях, да се оттеглим и да оставим децата да оправят държавата“, посочи още Бимбалов.

 

„Хората имат желание да четат. Радвам се, че го правят и вникват. Няма значение дали ще бъде със сатира, сериозна журналистика. Важно е достатъчно шумно да говорим истината. Лъжата се опитва да заглушава. Тя е много шумна в България“, коментира още рекламистът.

Tagged

2 thoughts on “Бимбалов: Управляват ни деградирали хора. Няма да ми повярвате, ако ви кажа кой им помага!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *