Атанасов: Първата ни работа, като спечелим изборите, е да свалим Радев

България отблизо
Ако преди Радев шикалкавеше,  по време на войната Русия – Украйна,  той застана на страната на Русия. Когато е в чужбина – той говори това, което НАТО-вските ни партньори искат да чуят, когато е в страната – провежда проруска пропаганда.
Президентът се държи като монарх. Начинът, по който неговото служебно правителство управлява е такъв, че все едно той ще управлява до не знам кога. Това заяви Атанас Атанасов, съпредседател на ДБ.

Що се отнася до импийчмънт на президента Атанасов заяви, че той има план как това да се случи.

Всичко е ясно. Доказателства по „Магнитски“ – ами твърденията на г-н Божков за торбите с пари. Все пак една велика сила като САщ го казва, което означава, че отзад има нещо. Стандарта на живот на хората от списъка е виден, коментира той новата порция санкционирани от САЩ по Нова телевизия.

Аз не искам да разчитам на списъка „Магнитски“, а да обясним на хората с какво ще им се промени живота след изборите, каза той. По думите му е имало данни, че по времето на Борисов се е крадяло по 10 млрд. лева.

Не знам къде ще водя, не знам дали това ще е новина. Всички се занимават с листите на ПП и ДБ, не съм подписвал листа с името на Божанков. Важно е общото действие, всички погледи са вперени в нас като обединение, което може да промени случващото се у нас, категоричен е Атанасов.

Ние разчитаме, че на тези избори ще получим мнозинство. Към финалицазия е нашата програма и ще я предложим на останалите политически сили и който се разпише под нея – ще преговаряме и ще търсим подкрепа. С всички може да се разговаря с изключение на Възраждане, категоричен е съпредседателят на ДБ.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *