Марешки за Трифонов: Ако не изпълни обещанията си, ще протестирам и ще му кажа, че е утьо

България отблизо
Имаше внушения-те са престъпници, крадат, бият, изнасилват. Ние сме с най-евтината кампания, но най-смислена-евтини лекарства и бензин. Но различни фалшификации имаше. Така Веселин Марешки обясни по БТВ загубата от парламентарните избори на формацията ”Воля-НФСБ”.

Мои последователи ми дават самочувствието да продължа. Кой какво казал, аз няма да коментирам повече. В парламента сме гласували само в интерес на българите. Не съм откраднал нито един лев. Няма защо да се отказвам. Мотивацията ми малко се изчерпва. Не се виждам плезещ се политик. Не се виждам татуиран отгоре до долу. Ще остана в политиката. Ще бъда безкомпромисен като свободен граждани. Един парламента каза, че ще дойде и ще ни измете. Е, не дойде.

 

С бял пуловер съм, символ на чистотата.  Аз съм гласувал за референдума на Слави Трифонов. Ако не изпълни основните неща от референдума, на втория ден ще протестирам пред парламента.  Ще отида и ще кажа, че е поредния утьо, който не върши това, което е обещал.

 

Чакам да видя новия проект за нова конституция. Предишният го прочетох бегло. Сега новият ще го науча наизуст. И ще го подкрепя, ако помага на народа да живее по-добре.

 

В момента се договарят  как да разпарчетосват държавата. Ако новите са същите, какво правят там. Излизаме на улиците и ги измитаме. Смяна до последно, докато дойдат честни политици. Да се стягат шоумените и да почват да пишат закон.

Tagged

1 thought on “Марешки за Трифонов: Ако не изпълни обещанията си, ще протестирам и ще му кажа, че е утьо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *