Аня Пенчева разкости Костадинов от „Възраждане“. Къде ви е моралът, господа?

България отблизо

„Когато нещо ти разпръсне живота, си даваш сметка, че най-важното е да си здрав и да има с кого да се смееш. Когато човек е болен, мечтае само да оздравее. Когато е здрав – има и други мечти.“ – споделя актрисата Аня Пенчева в „120 минути“.

Тя приема пандемията от коронавирус като повод хората да се концентрират върху простичките неща, „независимо къде живееш, млад ли си, стар ли си, беден ли си, богат ли си“. Аня Пенчева не е типичната баба, макар вече да има 3 внуци.

„Отдавна не съм се вълнувала така, но това е такава наглост и безочие“, не скри раздразнението си актрисата по повод изнесената по-рано днес информация, че част от народните представители на „Възраждане“ са ваксинирани, а в същото време партията организира бунт срещу зелените сертификати и обърква народа и избирателите си.

„Основно качество, което трябва да имаш, за да си в политиката, е морал“ – категорична е актрисата.

Самата тя споделя, че също е имала предложения за кариера в политиката: „Получавала съм предложение да бъда депутат, служебен министър на културата, културно аташе в чужбина и вицепрезидент. Толкова смешно е артистка да се кълне във вярност на партията!“

В театъра вижда само очите на хората, които нарича „уплашени, търсещи, благодарни очи“. И е благодарна на всички зрители, които посещават представленията.

 

Любимата й българска дума е „прошка“, защото за нея това е победата, която освобождава сърцето.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *