Андрей Райчев тържествува: Удариха шамар на президента Радев!

България отблизо

Възможна е хуманитарна криза. Тази позиция изрази пред Нова телевизия Андрей Райчев. По мнението му Украйна е изненадала всички. Русия е много изненадана, допълни той. С войната и героизма си украинците станали нация. Путин няма ход, смята Райчев.

По думите му изненадваща е била реакцията на Европа- не се изплашила от бежанци. Опасното в ситуацията е, че Путин няма изход, убеден е Райчев. Янев трябваше да замълчи, коментира той по повод оставката на военния министър.

На президента беше ударен шамар, допълни Райчев. Военната победа няма значение, убеден е и Асен Григоров. Според него Путин е загубил войната в момента, в който е казал, че е готов да използва ядрени оръжия. От едната страна е руският президент, от другата останалия свят. Оставката на военния министър не създава проблеми в коалицията, а решава политически проблем. Тази оставка ми се вижда напълно логична, каза Григоров.

Слави Василев посочи, че битката е дали светът ще продължи да бъде управляван по цивилизован начин.

Смяната на Стефан Янев е грешка, почерта той. С нея се създава вътрешнополитическо напрежение. Позицията на Янев била по-умерена и в интерес на обществото.

Отношенията между България и Русия ще продължат независимо от развоя на събитията, по мнението му. Янев беше гласът на малко по-независимата суверенна българска позиция, убеден е Василев.

А кой на кого е ударил шамар, тепърва ще се разбере.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *