Скандал! Още двама депутати са купени!

България отблизо
Единствен шанс да се състави правителство е, ако Промяната успеят да купят още трима-четирима депутати. Носят се слухове, че един депутат от “Възраждане” е купен, както и друг колега от ИТН. Тези слухове вървят, ПП могат да напазаруват още 4-5 депутата.

Това каза по БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Относно изгонените руски дипломати, той уточни: “Пожелавам на службите да работят добре. Намесата на Кирил Петков в този казус, го превърна в пародия. Живеем в мисия Лондон. Научихме, че се е заканил за това отдавна – че е говорил на една гара. Това е детинско. Това не е поведение на един премиер, страната ни изглежда жалка.

Ако тези хора са работили срещу интересите на страната, правилно са изгонени. На това закрито заседание не получихме никаква информация. Оказа се, че има някакви секретни доклади. Дълго време питахме дали им е разпоредени и се оказа, че им е разпоредено устно. Това не е сериозно.

 

Бензинът и дизела се произвеждат от суров петрол. Харчи се електроенергия, пращат се заплати. От началото на този кабинет нищо не е се е променило- цената на газа, тока, заплатите. Всички разходи са едни и същи. В същото време виждаме, че всеки месец цената  на бензина и дизела се вдигат нагоре.

Гласуваме 25 стотинки компенсация за всички, което не е правилно. Този лев на литър може да се струва малко на някой, но сумарно ние плащаме 3, 5 млрд. лева на година. Да се разследва потока на парите. Да се види дали отиват в швейцарска сметка, оттам в офшорки и по сметките на политици.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *