Разбрахте ли? Предсрочни избори няма да има! Били опасни за България!

България отблизо

Социолози и политолози вече преминаха на щат в българските телевизии. Не минава ден, в който да не изскочи някой дървен философ, а понякога и двама и да започне да манипулира народа.

Предсрочни избори по-скоро няма да има. Това заяви в студиото на БНТ анализаторът и изборен експерт проф. Михаил Константинов.

Няма да има,  залогът е прекалено висок. Ако сега ГЕРБ сдаде властта, може да има много неприятни последствия за България. Смятам,  че държавата ще  бъде хвърлена в някакъв вид хаос, заяви той.

„Представете си теоретично, че направим предсрочни избори някъде март-април. Май по закон имаме европейски. В края на октомври по закон имаме местни избори. Значи, тогава тази година я пишете бягала. Може би това, което се случва, изисква по-друг начин на взаимодействие между властите и протестиращите“, коментира проф. Константинов.

Какъв хаос, г-н професор и така нататък, Константинов?

Не ви ли омръзна да манипулирате народа от сутрин до здрач?

Как се гледате сутрин в огледалото, преди да тръгнете към поредната телевизия?

Харесва ли ви това, което виждате?

Само за един месец вие предвидихте избори, после ги отложихте, после нарекохте протестиращите шепа хора, а сега пък страната щяла да бъде застрашена от хаос, ако безценният и незаменим Борисов бъде свален.

Спрете се на една версия, не говорете всеки ден различни неща и не дообърквайте народа!

Какво значи хаос?

Хаос е в момента в България. Хаос и безхаберие, наглост и управление на всяка цена.

Народът е беден. Народът е смачкан. Народът дори не може да протестира, защото го бройкат и заплашват.

Политици назначават секретарките си за вицепремиери, началници карат барети да забавляват любовниците им, министри не знаят броя на апартаментите си, нито пък кой им ги е подарил. Полицията преследва политици, а в селата гръм от кражби и тормоз. Обикновеният човек няма пари за лекарства, даже и за хляб. Минималната пенсия стои 200 лева и няма надежда да мръдне.

На последно място сме в Европа по всичко, само по болести и умирачка сме първи.

Някой прочете ли прощалното писмо на журналистката, която два дни преди да почине от рак, написа, че са й отказали лекарствата от Здравната каса?

Аз го прочетох.

Кошмарно е!

Два милиона българи превиват гръб в чужбина, за да хранят децата си. Министър нагло заяви, че това е похвално, защото поддържа на високо ниво икономиката на страната ни. Какво ниво и как, не каза.

Младите бягат в странство, или стават мутри и мутреси.

Пребиват бабите и дядовците по селата.

В магазините продават отрови, вместо храна.

В същото време политици наричат протестиращите мутри и държанките им, уж майки, кресливи жени, измет и един си даде оставката след цял месец! Останалите не.

Какъв по-голям хаос от нагли самозабравили се политици, от отчаян народ и пълно медийно затъмнение?

И платени социолози, които пеят приспивни песни от телевизионния екран.

Хаос е сега!

Каквото и да стане после, няма да е толкова нагло и срещу народа.

Така че замълчете за малко, професоре!

Само хабите телевизионно време!

Никой не ви вярва!

Освен платените дебили!

 

Tagged

2 thoughts on “Разбрахте ли? Предсрочни избори няма да има! Били опасни за България!

  1. Валентин Касабов дори ни нарече ….разни лумпени……………ЖАЛКО ….и той освен депутат е журналист> Пазят властовите им постове и чрез медиите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Явно че, СЪПРОТИВИТЕЛНИТЕ НИ СИЛИ СА НАМАЛЯЛИ И ОРГАНИЗАЦИЯТА СЛАБА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА МОЩНИ МИТИНГИ ПО ОБЕКТИВНИ И СУБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ….СПОРЕД МЕН, ДРУГИЯТ ВАРИАНТ Е ДА СЕ ПОДГОТВИМ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА С „ОГЛУШИТЕЛЕН ШАМАР“ – ВАРИАНТИ ИМА. …ЕДНИ ИЗБОРИ СА МНОГО …УБЕДИТЕЛНИ И ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА ТЯХ В …НАША ПОЛЗА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *