Невероятно от последната минута:  Борисов сам „СЧУПВА“ правителството?!  Ето ФАКТИТЕ!  Ще се ШОКИРАТЕ!

България отблизо

От поне 20 дни Борисов непрекъснато говори, че ако, на дай си Боже, поиска оставката на, изглежда „най-важния член“ в своето правителство, то това означавало, че самият той трябвало да си подаде оставката. Защото правителството му щяло да се „счупи“.

Но въпреки тези заклинания на Вожда на ГЕРБ, изведнъж и съвсем неочаквано за всички, току що, той привикал Симеонов на разговор.

Изглежда по тази причина заседанието на Тристранния съвет за национално сътрудничество закъсня с повече от 40 минути.

По информация на репортер на news.bg причина за забавянето е разговор между премиера Бойко Борисов и бившия вече вицепремиер Валери Симеонов, които са в Министерския съвет и разговарят.

В сградата на Министерския съвет са и вицепремиерът Красимир Каракачанов и третия съпредседател на патриотите Волен Сидеров. Малко преди 12 часа Каракачанов си е тръгнал.

По непотвърдена информация в 9 часа членовете на Коалиционния съвет са се събрали на заседание в МС.

След значителното закъснение започна заседанието на НСТС. Днешното заседание се води от социалния министър Бисер Петков. Припомняме, Валери Симеонов беше досегашния председател на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Малко след 12:30 часа вицепремиерът Красимир Каракачанов се върна в Министерския съвет, но не коментира нищо.

Явно това, което е надделяло в решението на Борисов е не фактът, че ще се счупи правителството,  а просто страхът,  че протестите ще свалят самия него от трона.

Осемте депутати от партията на Валери Симеонов НФСБ са поканени в последния момент да се явят на „Дондуков“ 1 в кабинета на вицепремиера в оставка и лидер на НФСБ Симеонов. Все още не е ясно дали ще участват в коалиционния съвет на Обединени патриоти или Симеонов ще се срещне с депутатите от партията си, след като си тръгнат Красимир Каракачанов и Волен Сидеров, предаде в. Труд.

Tagged

1 thought on “Невероятно от последната минута:  Борисов сам „СЧУПВА“ правителството?!  Ето ФАКТИТЕ!  Ще се ШОКИРАТЕ!

  1. Заглавието МАЙ няма никаква връзка със съдържанието….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *