Мария Захарова разкри голяма тайна за преговорите Русия – Украйна

Свят
„Русия вече загуби доверие в украинските преговарящи, така че ситуацията се развива „на място“. Това заяви в сряда официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в интервю за телевизионния канал „Россия-24” .

„Тук не е нещо като „довери се и провери“ – тук е просто „провери“, защото няма доверие към тези хора от дълго време“, каза Захарова, коментирайки процеса на преговорите между Русия и Украйна.

 

„От страна на кабинета на човек, който се нарича президент на Украйна и е надарен със съответните правомощия, беше отправено искане за водене на преговори, Русия не отхвърли това искане. Тогава, както винаги, започна цирк, буквално и образно, от страна на киевския режим: първо идват, после не идват, ту участват, ту не участват.  Готови ли бяха за това в Москва? Да, разбира се“, твърди Захарова.

Странно е, че Украйна се изплъзва от преговори и не желае мир.

В цял свят президентът й се представя като жертва, иска помощи, призовава за санкции, а не сяда на масата да реши нещата мирно.

Иска ли той мир?

Иска ли да превърне народа си в заложник?

Всеки може да си отговори сам на тези думи.

Русия е готова да преговаря, той не!

Големият въпрос е ЗАЩО?

 

 

Tagged

1 thought on “Мария Захарова разкри голяма тайна за преговорите Русия – Украйна

  1. ЛЕСЕН ОТГОВОР : ЧАКА ИНСТРКЦИЙ КАКВО ДА ГОВОРИ И КАК ДА СЕ ДЪРЖИ. Т.Е ТОВА Е ЕДНА „КУКЛА НА КОНЦИ“ – МНОГО СКЪПА …..И НЕ ЗАСЛУЖАВАЩА НЕ САМО НЕУВАЖЕНИЕ …ВЪОБЩЕ ДА БЪДЕ ЗАЧРКНАТ КАТО ЧОВЕК !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *