Люба Кулезич попиля Слави Трифонов! Намекна за натиск и много пари

България отблизо

И двете интервюта на Трифонов ме карат да мисля, че Слави, който през годините е бил доста силов, поставял е директно въпроси, притискал е в ъгъла гости, изявявал се е като трибун, сега се е пречупил и виждаме на екрана друг човек.

Свалям му шапка за акцията в защита на нашите сестри в Либия, за борбата му за справедливост, но от това вече няма и следа, каза журналистката Люба Кулезич.

Сега същият човек се отказа от собствения си порив, от идеята за референдум, намаляването на субсидията за партиите, заради което млади хора излязоха да го подкрепят. Това ме накара да се запитам: какво се е случило? Защото нещо се е случило! Защото Слави не е глупав, напротив.

И изведнъж да дадеш под наем на своите най-големи опоненти своето пространство името си, предаването си за кризисен пиар…това е необяснимо.

Та същите тези хора прегазиха неговия граждански фасон, смачкаха го – това е голяма трагедия за този човек. Нещо се е случило. Какво може да е то? Пазарлък? Понеже имаше слухове и интриги, че ще прави политически проект, ту с Мая Манолова, с президента, с Цветан Василев и прочие, някой му запуши устата.

Абе, Слави, какво се случи? Според мен тази интрига, че се е срещал с Борисов, имаше слух за такава тайна среща, а никой не отрече… Мисля, че се е случил натиск върху Слави Трифонов.

 

Никой от нас не  е перфектен, подвеждали сме се, подвеждали са ни… Не оневинявам никого. Преди време в мрежата имаше твърдения за проверки срещу Слави в ДАНС… Много тъжна работа. Спазарена трибуна.

Според мен Слави Трифонов извърши ритуално самоубийство.

И някой го принуди.

Кой е този някой всички видяха.

Той беше на екрана!

Жалко за българската журналистика!

Tagged

1 thought on “Люба Кулезич попиля Слави Трифонов! Намекна за натиск и много пари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *