Искрено и лично: Борисов няма да си прави тест за бащинство. Снимките на чекмеджето били правени в…неподходящ момент

България отблизо

Ако искат тест за бащинство на всяка, която е решила че има дете от мен… Това са неща, които не ме касаят. Утре може и друг на поиска.

Така Бойко Борисов коментира въпрос на журналист дали думите на Ивайла Бакалова, че е направил дете на Борислава Йовчева, са истина.

Борисов призна, че има интерес да се разбере коя е Мата Хари, но нейната грешка е, че е снимала, докато него го няма.

Той е категоричен, че когато са правени снимките, той не си е бил у дома. Моментът бил неподходящ, понеже го нямало…

Но не уточни нищо за пачките в чекмеджето.

Междувременно лидерът на ГЕРБ призова журналистите да бъде разпитан на всякакви теми, защото нямало въпрос, на който да не може да отговори.

Може и тест за майчинство да ме накарат да направя накрая. На тая възраст знаете ли колко трудно се правят деца. Хайде да не се шегуваме с такива работи. Народът избира и се чуди как да се оправи. След 14-и ще е много трудно“, смята лидерът на ГЕРБ.

„Какво е казала Бакалова или еди кой си няма нищо общо с ежедневието на хората. Аз вас питам ли ви за връзките ви и децата ви. Това са лични неща“, добави лидерът на ГЕРБ.

„Папи Ханс има две страхотни песни, слушайте ги. „Да си знаел“ примерно. Като сме глупави, ще си понасяме след това шамарите от живота, защото сме подценили ситуацията и сме се предоверили“, каза той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *