Имало руска следа в нападението над президентството! Ето кой я разконспирира!

България отблизо

Нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова даде култов коментар за въоръжения екшън, разиграл се вчера на „Додндуков“ 2, пише гербоудобен сайт.

Малко след 19 часа се появи информация, че мъж с криминално досие, който е бил с пистолет с два пълнителя, се опита да влезе в президентството. Веднага след това НСО и МВР излязоха с официална информация за случилото се. От президентството също коментираха случая, но дадоха различно становище за случилото се. Че става дума за провокация.

По повод на изявлението от „Дондуков“ 2 Атанасова написа веднага  коментар в личния си фейсбук профил. Това тя направи малко след полунощ, информира надлежно сайтът БЛИЦ. „Не били компютри, а компоти и филмът не е шведски, а съветски!“, написа Атанасова като добави и смеещо се човече.

Вместо да си гледа харизания апартамент, чантите, костюмчетата, охраната от НСО и партийните работи, депутатката пак навири перо. И намекна, че нападението над президентството е организирано с цел да  се вдигне рейтинга на Радев.

В него тя съзря и руска следа, намеквайки за вица със съветските филми.

Чудим се това ли е работата на една депутатка. Да се гаври с всичко, което не е угодно на ГЕРБ.

А официалната информация е следната:

Все още не са ясни мотивите на 72-годишния Сашко Игнатов, който вчера се опита му да нахлуе в сградата на президентството. Той беше задържан на входа на институцията и в момента се намира в Първо районно управление.

 

Знае се обаче, че оръжието, което е носел в себе си Игнатов, е било законно притежавано. Той е от Перник, криминално проявен. През 2004 г. е бил осъден за убийство при самоотбрана, което е станало през 2002 г. при инцидент на бензиностанция, свързана с неговия бизнес.

За Игнатов се знае, че има няколко фирми, които се занимават със строителство, охрана и търговия с горива.

А защо се гаври депутатката, си е лично неин проблем. Явно голям проблем!

Горката!

Tagged

4 thoughts on “Имало руска следа в нападението над президентството! Ето кой я разконспирира!

  1. Криминално проявен, извършител на убийство със законно оръжие??? Как стават тия работи? Ловната пи пушка я взеха насилствено понеже прекратих членството се в БЛРС! Поради това не ми удължиха срока за притежаване и съхранение? Затова КОС ме докладвали и някакъв съдия решил че има опасност да извърша престъпление!!! Дойдаха 10 полицаи претърсих къщата и я конфискуваха???

  2. Бе тази кифла със задника си ли мисли (ако изобщо мисли)
    ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *