Изненада! Румен Радев връчва днес мандата на ИТН! Очаква правителство

България отблизо

Днес в 17 часа президентът Румен Радев смята да връчи проучвателния мандат на Има такъв народ. Това обяви той пред журналисти в Плевен, където е на посещение.

Време е българите да научат кой ще е премиер и какви са намеренията на първата политическа партия. България е изправена пред предизвикателства, които изискват редовно правителство, подчерта държавният глава.

От своя страна Филип Станев обяви, че правителството е готово.

Стана ясно още, че от ИТН коалиционни споразумения няма да подписват. Станев обясни още, че съставът им за министерски състав е пълен вече и предстои да бъде обявен.

Слави Трифонов е в чудесно състояние, всеки ден играе баскетбол, това разказа в студиото на bTV Филип Станев. На уточняващ въпрос от водещия дали това е ироничен отговор, депутатът заяви, че говори сериозно.

Не знам защо ДБ реагираха така с тази декларация. Не разбрахме какви са тези министерски претенции от Христо Иванов, при положение, че декларира, че не се стреми да има представители в кабинета, заяви Филип Станев. Според него лидерът на ДБ директно е посочил трима министри в служебния кабинет, които трябва да останат и в следващото правителство.

 

Tagged

3 thoughts on “Изненада! Румен Радев връчва днес мандата на ИТН! Очаква правителство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *