Жената на Стъки се оплака: Детето ни не иска да учи, не го интересуват книгите! Кога да го възпитаваме, като сме на работа?

България отблизо

Юлияна Дончева реши да признае нещо лично за семейството си и по-конкретно за по-малкото си дете. Тя разкри, че той въобще не е мотивиран да заляга над уроците.

„Той въобще не ги поглежда, освен ако няма някой над главата му. Все още няма създаден навик да го прави, защото е малък“, призна екседпутатката.

Дончева добави, че дори по време на онлайн обучението, малкото й момченце не иска да учи, макар и срещу него виртуално да има преподавател. „Аз трябва да съм до него и да го ръчкам и това е проблем, с който се сблъскват много хора“, смята тя.

„Много внимателно трябва да се борави с мерките. Ако говорим за образователната система, трябва да предприемем по-гъвкав вариант, особено за семействата, където и двамата родители работят и нямат възможност да се занимават изцяло с детето си“, каза тя.

Припомняме, че Юлияна е бивш депутат от НДСВ и съпруга на доста по-младия от нея ММА шеф Стъки.

Същият, който се зъбеше на протестиращите и се заканваше да прати момчетата си да ги бият. И се опита да стане медийна звезда в постовете си във ФБ и защитник на ГЕРБ.

Дончева роди на 49 години малкия Станислав, като го зачена ин витро и го кръсти на баща му.

Наскоро в „Черешката на тортата“ тя показа дома си, който е двуетажен, просторен, с голяма градина, много цветя и елегантна морава и всички екстри, за които обикновените българи само могат да си мечтаят. Показа и офиса си в най-големия софийски МОЛ и заведе гостите си на вечеря там, а за помощник беше наела тузарски майстор-готвач.

Ето как изглежда само една от стаите в жилището.

На въпроса на гостите с какво се занимава, отговори, че не работи, а повечето й бизнес-начинания са само хоби.

Не питаме семейството как може да си позволи този разкош, но сме учудени, че нямат време за детето си. Досега трябваше да са му създали навици и да възпитат в него жажда за знания или поне концентрация на вниманието.

Ето я и „Градинката“

А таткото, който поучаваше всички протестъри да се държат прилично, беше редно покрай съчиненията и поученията в социалните мрежи да научи и сина си  на това, което искаше от хората на улицата.

Дончева пък е смешно да се оплаква от системата и собственото си дете.

Та нали то е рожба на тази система, за която тя прокарваше закони?

 

Tagged

2 thoughts on “Жената на Стъки се оплака: Детето ни не иска да учи, не го интересуват книгите! Кога да го възпитаваме, като сме на работа?

  1. „У човека всичко трябва да бъде прекрасно: и лицето, и дрехите, и душата, и мислите.“ Антон П. Чехов. Жената на Стъки: лицето вече е отминала хубост, дрехи можеш да си купиш, но прекрасна душа и мисли не се купуват, трябва да се четат книги за да се образоваш. Трябва да се посещават културни мероприятия, а не мачове с побой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *