ДПС готвят грозен номер на президента Радев в Кърджали. Ще отмъщават за прародината

България отблизо
Зам.-кметове ще представляват 7-те кърджалийски общини в проявите с участието на президента и кандидат за нов мандат Румен Радев в Източните Родопи.

Радев ще бъде в област Кърджали в сряда и четвъртък. Той ще пристигне в сряда следобед по покана на областния управител Даниел Делчев. Държавният глава ще бъде посрещнат пред „Белия кораб“ от Делчев, като сред тези, които ще приветстват високия гост с „Добре дошли“ ще бъде и един от заместниците на д-р инж. Хасан Азис. В програмата са предвидени още: посещения на Историческия музей, заводите „Теклас“ край Кърджали, предприятие в Джебел, както и среща с избиратели в Кърджали, пише още 24rodopi.com.

Дали общинските кметовете да разговарят с Румен Радев, това било обсъдено и на проведеното снощи заседание на Областния съвет на ДПС.

Надделяло мнението, че от 27 септември реално Румен Радев е официално кандидат за президент за нов мандат, в която кампания ДПС ще участва със своя кандидатура. Пламен Орешарски е фаворитът на ДПС. Затова  Радев трябвало да го посрещнат по-низши чиновници.

По този начин трябвало да му покажат, че той не е техният президент.

Припомняме, че отношенията между ДПС и Радев се изостриха, когато президентът  попита Карадайъ в прав текст коя е неговата  прародина.

Тогава лидерът на движението се вбеси и обяви война на Радев и каза, че не го зачита за свой президент.

Tagged

1 thought on “ДПС готвят грозен номер на президента Радев в Кърджали. Ще отмъщават за прародината

  1. Интересно. ДПС забиха нож в гърба на Пламен Орешарски, а сега го предлагат за президент!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *