Делян Добрев е с Ковид в болница, но и оттам щял да се бори за победата на ГЕРБ

България отблизо

ГЕРБ Хасково представи листата си за предстоящите парламентарни избори и съобщи, че водачът на листата Делян Добрев е засегнат от коронавирус. Публикуваме съобщението им без редакторска намеса:

Днес на мен се падна честта да внеса документите за регистрация на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в РИК Хасково.

За да няма спекулации, искам да съобщя, че водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев е засегнат от коварната зараза COVID-19, така както и милиони хора по целия свят.

В момента е настанен в Хасковската болница и се лекува там. Надявам се, че скоро ще оздравее и ще поведе отбора на ГЕРБ-СДС към победата. Това каза пред журналисти Станислав Дечев и представи листата за Хасковски регион.

 

„Това е единствената листа в Хасковска област, която е изцяло от местни кандидати, авторитети в своята област, доказани професионалисти от различни населени места в региона. /Вероятно не отсъства и цялата рода на Добрев, известен с шуробаджанашките си назначения/

Това е листата, която ще получи най-широка подкрепа на парламентарните избори и ще спечели поредната победа за ГЕРБ-СДС“, каза Станислав Дечев.

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира единствената листа в регион Хасково съставена изцяло от местни кандидати за депутати. Документите бяха входирани от общинския координатор на ГЕРБ Хасково Станислав Дечев в присъствието на част от кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ-СДС за Хасковски регион.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *