Даниел Митов: Сценаристът на този хаос е Румен Радев! Бойко Рашков ще фалшифицира изборите!

България отблизо

„Опасявам се, че сценаристът на целия хаос се намира в Президентството и това е Румен Радев. Неговата цел е да бъде избран за втори мандат.

В негова полза е служебният кабинет да управлява, Бойко Рашков да бъде вътрешен министър и да продължи с манипулацията на изборите, както го направиха миналия път. На предишния вот те тормозиха брутално наши членове и симпатизанти. Радев е човекът, който носи отговорност за ситуацията в момента. Създаде тежко разделение в обществото“. Това заяви Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

 

По думите му неспособността на партиите да се разберат за съставяне редовен кабинет е довела до политическа криза, която скоро може да се превърне в икономическа.

„Трябва да се справим с инфлацията, с нова вълна от коронавируса, да подготвим учениците за евентуално дистанционно обучение. Естествено, че изходът е стабилно правителство, подкрепено от мнозинство. Партиите, които трябваше да го направят, не успяха да се справят. Ако някой дойде да говори с нас, ние сме отворени за това”, каза още Митов.

И допълни, че от ГЕРБ-СДС вече са готови с имената на проектокабинета им, но ще върнат веднага мандата, след като им бъде връчен.

Само те можели да управляват, но президентът не им давал.

Б.Р.

Ние знаем колко могат да управляват.

12 години натикваха България в блатото и вече сме на последно място в ЕС по бедност и нищета.

А сега пак се натискат да управляват.

Няма да стане!  

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *