Гърневски: Четири години стигат! Радев веднага да оттегли кандидатурата си!

България отблизо
Г-н Радев, Вие сте срам и позор за страната ни, оттеглете се от заявката си за втори мандат. Четири години стигат. Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в декларация от името на парламентарната група на ГЕРБ.

„ОЛАФ заподозря в корупция секретаря на президента по антикорупция Пламен Узунов. Европейската служба за борба с измамите препоръча на ЕС да се възстановят близо 6 млн. евро. От „Дондуков“ 2 най-нагло коментират лъжа до лъжа. Правят препратка за сключването на договора, но МВР не е можело да не сключи договора, който преди това е бил обжалван пред две институции“, каза Спас Гърневски.

 

Той обясни, че разследването на европейската антикорупционна институция следи за начина, по който са заложени параметрите за обществената поръчка, когато вътрешен министър е бил настоящия секретар на президента Радев, а не сключването на договора, когато министър е бил Валентин Радев от ГЕРБ.

И забрави да спомене, че това е капан, заложен от ГЕРБ на президента, в който той не падна.

Редакционен коментар

Точно вие ли, г-н Гърневски, говорите за морал?

Точно от името на поредната партия, в която акостирахте ли се изказвате?

Партията, която открадна милиарди и логото й се превърна в чекмеджета с кюлчета?

Изобщо вярвате ли в претоплената манджа за полицейските автомобили, която самите вие забъркахте и я лепнахте на президента?

Страхувате ли се от Радев?

Явно яко ви тресе, защото той ще спечели!

Защото зад него стои народът!

А зад вас само купените гласове на администрацията и една друга социална група, знаете коя!

Колкото и да ревете от трибуната, Радев ще спечели тези избори.

Свиквайте!

Tagged

2 thoughts on “Гърневски: Четири години стигат! Радев веднага да оттегли кандидатурата си!

  1. Гърневски да си седне на задника най после и да млъкне. след ГЕРБ ще започне да сменя партии по втори кръг. той най облагодетелствания от БКП реве най много срещу нея.да обясни как така от складов работник се става директор на „Полиграфия“ Пловдив. да видим как ще осребри и членството си в ГЕРБ. затова и реве от трибуната като магаре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *