Грозен скандал разтърси ефира! Вижте Румен Петков как нарече Мутафчийски!

България отблизо

Доц. Атанас Мангъров имаше последователни действия през всички 11 месеца. А не като „гологлавото пингвинче“, което тероризираше нацията.

Това заяви по повод ген. Венцислав Мутафчийски лидерът на ПП АБВ Румен Петков.

„COVID-19 има, но това ли е най-опасното заболяване? Колко души умряха по стълбите, колко не бяха приемани в болниците, починаха в домовете си от сърдечно-съдови заболявания“, попита Петков в ефира на БНТ.

„Вероятно имат различия, така е в едно демократично обществото“, коментира той изказването на Георги Първанов, който заяви, че не желае доц. Мангъров в листите на АБВ.

„Няма да бъда водач на листа, защото трябва да има мярка – хората искат генерална промяна“, каза още той.

Петков отговори и защо АБВ не се коалира с левите „Изправи се.бг“. „Не бих се коалирал с Мая Манолова, която първо заяви, че няма да има политическо движение, а после направи такова“, разкри той.

Последните думи на Петков звучат така, сякаш ги изрича дете от началния курс. „Иванчо ми обеща бонбон, но не ми го даде!“

Манолова не е обещавала да не прави политическо движение, а щом е направила, естественото място на лява формация като АБВ е там, а не пак поредна патерица на ГЕРБ. /А АБВ вече беше патерица веднъж и има достатъчно опит в политическото въртене/.

Крайно врече е Румен Петков да си признае, че не разбира от медицина и не може да даде оценка кой от двамата лекари е прав и кой не и каква истина е казвал.

Че не е поканил Мангъров, защото има коса и говори това, което иска да чуе народът и затова хората го харесват.

А щом го харесват, ще гласуват за него.

Че ме му пука за политическата кариера на доцента, а за неговата собствена. Защото Мангъров ще бъде използван за ракета – носител и ще върне и него в политиката.

Ясно и просто.

Старите муцуни се връщат, яхнали нови лица.

Колкото до обидите, те са задължителна част от цирка, който в България се нарича предизборна кампания.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *