Ген. Атанасов изплака: Един политик пее „Я, елате, пиленца, при батко“ и ни взема електората!

България отблизо
Като не искате вие, ще отидем при тях. Това казал депутат на БСП на съпредседателя на ”Демократична България” ген. Атанас Атанасов. Отговорът бил в контекста на провелата се вчера лидерска среща по инициатива на Корнелия Нинова, на която присъстваха Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ и Стефан Янев. На разговорите се направи намек за съвместна работа в следващ парламент.

„Битката ще бъде между реставраторските и реформаторските сили на изборите“, посочи Атанасов.

„Тактиката на Борисов е тактика на изтощението – колкото се може повече избори, за да може противникът да бъде изтощен. Като виждах анонсите на ГЕРБ и протегнатата ръка към ДБ виждах “Елате пиленца при батко”. Борисов е токсичен, вреден за българската политика. Републиката буксува заради егото му“, допълни той.

Зад скорострелно взетото решение за отстраняването на шефа на Сметната палата Атанасов прозира „поръчка на прокуратурата.

Той посочи още, че скандалът с Nexo и връзката с третия мандат е спекулация. Според ген. Атанасов обаче става дума за активно мероприятие на ГЕРБ и прокуратурата.

„Не ми стана ясно какво е извършеното на българска територия престъпление и какви щети са нанесени. Цялата информация, която успях да събера и анализирам – прокурорско-герберска уйдурма преди изборите. Измама ли има, присвояване ли има, кражба ли? Кои са пострадали, какво им е взето?“, коментира пред БНТ ген. Атанасов.

Б.Р.

То хубаво, Атанасов, да критикувате чуждите песни, ама не правите ли същото?

Тичате към ПП като пиленца при майка си в полога.

С ясното съзнание, че ще закопаете и нея и себе си.

Така и така сте запели с пълен глас, защо не предложите Митко Калайджиев за депутат?

Току виж народът се навие да гласува повече за него, отколкото за вас! 

Барикада инфо

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *