Временният шеф на СДС: Кирил Петков и Нинова са лаещи кариеристи! Ако ги заключим в една стая ще се изядат един друг

България отблизо

Съзнанието на Кирчо Петков изобщо не допуска възможността да е неподходящ на нещо. Корнелия Нинова никога не е печелила какъвто и да е избор, съседите и за домоуправител не са я избирали, но щяла да подържи мандата защото нещо и се струвало важно. И грам не се замисля, че ако хората искаха да знаят кое за нея е важно, щяха поне веднъж да я изберат за нещо.

Това написа в профила си временният шеф на СДС Борис Марков.

Ей тези двамата кариеристи трябва да ги съберем на едно място, да има камери и да им хвърлим папката с мандата посредата. И да видите как ще се сдавят американски стафортшир и руска кавказка овчарка, като за овчарката не е задължително да е куче.

То с тези вярвания и лидери и „Да България“ е по-близко до индианско племе някъде в Латинска Америка, отколкото в Европа. Там все нещо водят партизански войни, помагат им, но все “Мадоната на Гуаладелупе” не им дава победата.

Миналата година пък по повод протестите същият написа:

„Една група дебели викат на Борисов дебел. А той с 20 години сигурно по-стар, но със сигурност в по-добра физическа форма от тях. Викат му и глупав, ама не просто глупав, а глупавият на глупавите. И не могат да го бутнат 10-а година, и това е. Не само не могат да го бутнат, ами дори напротив, той се моли все тези да го свалят от власт.

И понеже очевидният отговор на горните мъки е, че това са едни много прости момчета, веднага се появява една невидима божествена сила, която им пречи на плановете. “Мафията”.  Сега, на преценката на тея момчета ли трябва да вярвам?!?“

Б.Р.

Абе, момко?

Кой си ти?

Ние даже забравихме, че има СДС, а се оказва, че то имало председател на всичкото отгоре временен!?

И този председател се дере из социалните мрежи и лае повече, отколкото споменатите от него порода кучета.

Ние на очите си ли да вярваме, или на теб?

За Нинова и Кирил Петков се пише всеки ден, защото са фактори в политиката! И защо ще се скарат и изядат, като искат едно и също?

Те работят за България, доколкото такива като теб и любимите ти партии им позволяват.

А ти кой си?

Автор: Илияна Димова

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *