Вежди Рашидов призна след години: Брат ми уби майка ни

България отблизо

Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов направи разтърсваща изповед пред Мон Дьо по Нова тв.

Той разказа как брат му е излязъл да повози майка им, за да й покаже как шофира.  След няколко часа се прибрал в дома им, облян в кръв, заедно с полиция. Тогава Рашидов разбрал, че брат му и майка му са преживели тежка катастрофа. Майката на Рашидов починала от тежките контузии, които е получила при удара.  „Брат ми живя живота си с чувство за вина, че е убил майка ни“, посочи той.  „Когато трябваше да си взема последно сбогом, аз я прегърнах, издърпаха ме и в ръцете ми останаха само цветята в ръцете ми. Оттогава остана ревността към цветята и не съм садил повече цветя в градината си“, разказа Рашидов.

„Не съм любовница на целия свят, за да ме обичат всички. Раснах в семейството на една горда и доказана жена. Аз не деля хората на произход – или е идиот, или не е идиот“, допълни той.   Вежди Рашидов определи Георги Първанов като най-успешния президент от целия преход. „Той намираше формулите на проблемите и в името на нацията се бореше.

Генералите докараха държавата до това, което е в момента – анархия. Анархията ражда само динозаври“, категоричен бе той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *