Валери Симеонов: Всички майки и деца ме намразиха заради Васил Божков, сега заради него може да не вляза в политиката!

България отблизо

Прекалено се доверихме през 2017 г. на „Атака“ и Сидеров, която бе с коренно различно поведение и ни подведе. Това беше грешката и съжалихме 7-8 месеца по-късно. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов за БНТ. 

„Атака“ преследваше други цели и не се вписва в идеите на „Обединени патриоти“ като коалиция. Започнаха критики, атаки, обиди, което не води една коалиция до работна атмосфера“, заяви още зам.-председателят на парламента.

„Иначе като цяло не е имало напрежение с ВМРО, особено през последните месеци. Работим добре, имаме общи инициативи“, каза политикът и добави, че не е очаквал подобно решение от страна на ВМРО и вчера много се е изненадал.

Запитан какво ще стане ако партията има под 4% избирателна активност, той отговори: „Всичко зависи от избирателна активност, мотивиране на избирателите, анализ на кампания… Няма да приключим с политиката. За нас политиката не е участие във властта непременно“.

На въпрос би ли се коалирал с Цветанов или Петър Москов, политикът каза: „Буквално до вчера не сме мислили за каквото и да е коалиране. В момента не мога да отговоря, вчера направихме съвещание. Отворени сме за разговор с всички партии освен ДПС. Ние по-скоро сме дясна формация, няма какво да разговаряме с БСП например“.

Запитан може ли Нинова и Борисов да са се разбрали за общо управление, той отвърна: „По принцип нищо изключено няма.

Мога да върна лентата към изборите през 2013-2014 г. Аз изразих възможността тези две най-големи партии да сформират правителство, защото то ще бъде в най-голяма степен стабилно и ще отговаря максимално на нуждите на хората. Но по-идеологични и личностни причини това би било невъзможно“.

По думите му едно време е бил очернен от всички медии месеци наред, мразен от всички майки и деца и това е било финансирано от Васил Божков, защото няколко месеца по-рано се е намесил в Закона за хазарта.

„Беше ясно, че няма да се оставя. Цялата акция по моето очерняне от медиите бе спонсорирано точно от този човек, който се издирва в момента и „, каза още Симеонов.

Tagged

2 thoughts on “Валери Симеонов: Всички майки и деца ме намразиха заради Васил Божков, сега заради него може да не вляза в политиката!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *