Борисов с поредна атака: Изчедията на Радев не се справят. Трябва да го е срам!

България отблизо

Този месец само за ток трябва да платим 500 хил. лв. Това заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров на среща, на която присъства и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Той благодари на ГЕРБ за политиката им, която провеждат в парламента за тока. И даде за пример, че кметът на Николаево е въвел режим на уличното осветление.

Как общината ще прави бюджета? За да си платим тока, ние ще трябва да съкратим бюджета. Държавата казва „Даваме ви 110 хил. лв. като компенсация“, но те не стигат доникъде“, каза в началото на срещата кметът на града Живко Тодоров.

По време на срещата бе представена графика, на която се вижда, че най-ниската цена на тока е била по време на управлението на ГЕРБ, а най-високата – сега.

„Поднасям извиненията си аз за това, че я докарахме дотук – да наричат българския бизнес некомпетентен и некадърен. 2 години в ковид кризата полагате огромни усилия да плащате на работниците.

Асен Василев няма да ви се извини. Това си поискахме, това си получихме.

Добре че не сте се уплашили като другите – на следващия ден – полиция, данъчни, пожарна…
38 000 на шефа на НАП премии. Това е кадърен работодател“, ядоса се Борисов.

„Нашият план за възстановяване бе готов май месец. И там никога не е имало газо-парова централа.
Представяте ли си ГЕРБ да управлява и да няма план за управление, 50 млрд. да чакат в Брюксел. Мина януари и още няма план. Целият регион похарчиха парите, а ние се чудим.

Кметовете да не гасят уличното осветление Карайте до юни, дотогава ще издържите, но тогава ще влязат прокурорите. Това е капанът на Асен Василев.. В момента общините са в колапс, 3 500 лв. му е токът на владиката, от 700 лв. Гледах игумена на Рилския манастир – 28 000 лв.

Предложихме им много неща, те не щат. Не са глупави. Краде се в момента по начин, който дори не може да ви мине през акъла. Всеки ден на българина му вадят парите от джобчето.. От храната, от газа, от тока, от всичко.

За 9 дни – 9 млрд. Търговците на ток станаха супер милионери“, гневно заяви Борисов.
Надявам се, 2-3 месеца крадат здраво, да се донакрадат и да вземат някакви мерки, защото ще уморят народа от глад. Говорим за стотици милиони.

Войната „Булгаргаз“ защо е? Последно на мен ми отива да защитавам енергийния министър на Румен Радев. Обаче двете банди хасковски в момента се бият кой да открадне повече.

И както търговците на ток крадат в момента, така сега искат да унищожат „Булгаргаз“. Интересно ми е Нинова как ще реагира. Това е пазар за милиарди и те няма да го изпуснат.

Самият Радев – аз съм убеден, че е в много деликатно положение. Тези негови изчадия не се справят. Той е умен човек и ги вижда, те са негови.

Всички са защитници на народа, а народът обеднява с 30-40%. Всичко е пълен провал. Сега Радев трябва да се измъкне.

Петков и Василев преди няколко месеца казаха, че в България 8 млрд. се крадат на година, два месеца по-късно казаха, че се крадат 4 млрд. Това какво означава – че 4 вече си прибрал. Нито едното е вярно, нито другото, но да им видите приказките, с които излъгаха народа.

Tagged

1 thought on “Борисов с поредна атака: Изчедията на Радев не се справят. Трябва да го е срам!

  1. ТАЗИ НАГЛОСТ БОРИСОВА , ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПИШЕ В “ КНИГАТА НА ГИНЕС“…..НАПИСАНОТО ОТ НЕГО , МОЖЕ ДА РОДИ САМО , ЕДИН БОЛЕН – НАРЦИСТИЧЕН МОЗЪК . НАПРАВЕТЕ СИ ЗАКЛЮЧЕНИЕ ЗА НАС , БЪЛГАРИТЕ ?!?!?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *