Борисов с пореден напън: Президентът Радев ще фалшифицира изборите!

България отблизо

Бойко Борисов се пусна на живо, за да представи нови лица в партията си.  Заедно с него са и лидерът на ГЕРБ – младежи Георг Георгиев и Делян Добрев.

„Единственото, което не могат хората на Румен Радев, е да докажат, че ще има честни избори, а те затова да там. Те не могат една машина да си включат и започвам да се съмнявам, че те, в условията на диктатура, искат да продължат до президентските избори, заяви Борисов и допълни, че сега е еднолична диктатура, допълни той.

 

Това не е служебен кабинет, а предизборен щаб. Те говорят срещу партия. Те не могат да обяснят как ще защитят машините в чужбина. Те искат да развалят изборите и по този начин правителството да продължи в условията на диктатура“. Това каза лидерът на ГЕРБ

Радев обвинява ГЕРБ в нещо, което тотално се опровергава. Финансовият министър казва, че мярката от 50 лева за пенсионерите продължава. А лъжат, че хазната е опразнена. Как така е опразнена, пък всичките ни мерки ги продължиха. Това е предизборна кампания, това не е правителство, което да проведе изборите, коментира още Борисов.

„Друг член от предизборния щаб на Радев каза две неща: теглене на нов държавен дълг няма да се наложи, а до края на юни фискално страната стои добре“, заяви още Борисов по повод думите на служебния министър на финансите Асен Василев.

След като един от младежите се представи и заяви, че е от Разград, Борисов напомни за бъдещия завод за ваксини, който ще бъде там, определяйки го като уникално съоръжение.

Аз всеки ден вече си задавам въпроса ЦИК вижда ли, че остава 1 месец за изборите. Слагат си по 2 минути на машина. Хората никъде не са се наредили на опашка. Самият Радев гласува за 3 мин. и половина. За хората са предвидени 2 минути. Това означава, че хората са по-интелигентни от Радев. За да не личи че го нападам ние с Христо Иванов си гласувахме с хартиена бюлетина“, обясни Борисов.

Tagged

1 thought on “Борисов с пореден напън: Президентът Радев ще фалшифицира изборите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *