Борисов с организирана мръсна атака срещу Радев! Бил му взел парите, които пестял, щял да бъде втори Виденов

България отблизо

Борисов посети завод за копчета и завод за парфюми в Русенска област. И използва момента да нанесе нов удар срещу президента Радев.

В завода за копчета му казаха, че не са взимали никакви пари по от държавата компенсации от мерките 60/40, докато при ГЕРБ са взимали.

„Това ли е промяната – бизнесът да не взима нищо?“, запита Борисов.

От завода му отвърнаха: „Не можем да се борим с конкуренцията заради това. Цените на тока се вдигнаха 5 пъти. Радев за 5 месеца съсипа всичко, извършено за 15 г. Поздравявам го – с тези темпове ще мине Виденов“.

„Ето това е промяната при Радев – нали щеше да въздига икономиката. То скоро ще фалира заводът и ще идат хората в Турция или в друга държава“, каза му бившият премиер.

Служител на завода, който е мюсюлманин разказа: „Вдигат ни тока, вдигат ни олиото и разходите. Имам 3 деца. Семейният разход се увеличи с 400-500 лева. Слава богу, аз имам пари, но тези хора, които работят за 700-800 лева на месец, не ги мисля“.

Човекът, работещ в завода режисирано попита Борисов на какво се дължи това вдигане на цената на тока, а Борисов му отговори: „Търговците го взимат, прекупуват и близо 100 милиона са си прибрали. 7 души ли са колко са на Радев хората, които по пътя на копринката ги взеха. Ама това са твоите пари, от мен, от теб…Ние им предложихме модел този уикенд как да се нормализира цената на тока“.

Б.Р.

Тези атаки продължават откакто Борисов бе детрониран от народа.

В момента основната му цел е президентът Радев.

Да го смачка и пак да вземе властта.

Използват се всякакви методи и лъжи.

Днес например се чакаше предизвестеното решение на КС за Кирил Добрев.

А още преди решението Борисов се беше позиционирал в поредния манастир и захапа Радев.

Лошото е, че се намират хора, които да му вярват!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *