Борисов се закани гръмовно: Няма да крада от внуците на старите, за да им увеличавам пенсиите! При мен ресторанти и спортни зали ще процъфтяват!

България отблизо

Това, че оцеляхме през последните две години е божа работа. Брутално се отнасяха с нас. Силата е нашата слабост – прекалено сме силни. Много са хората, които ни вярват, а и те не могат да боядисат това, което сме направили“, каза Борисов.

„Шишков, като е взимал ядки, не видя ли, че при Казичене няма маркировка, не е ли видял какви са мантинелите, месеци там след удара с мигранти, не е ремонтирано. Той обаче иска да се заяжда и да омаловажи това, което сме направили. Хората обаче могат да сравняват“, каза  той.

„Асен Василев казва – хората живеят по-добре. Ако кажете така, повече няма да ме видите. Кой от вас живее по-добре сега и е по-доволен от последните две години. Не ви ли обраха с по лев на всеки литър бензини нафта. Когато си отидоха, цените тръгнаха надолу. Вашите парични обаче отидоха при Путин“, каза още Борисов.

„Василев е бил в централата на Лукойл като вицепремиер“, подчерта дебело Борисов.

„Като си правя ретроспекция на живота – какви глупости съм правил на 20-30-40 години, пък и по-късно. Важно е в една партия да има баланс дори и във възрастта, защото това я прави стабилна, но и я подмладява“, каза той.

Борисов припомни, че когато е избран 2009 година е хванал гръцката криза, но е преодолял всичко. „Така се справихме и с последвалата миграционна криза. Даваха ни за пример“, каза той.

„После ни сполетя ковид кризата. Успяхме да прекараме България по възможно най-лекия начин да мине“, каза той.

Борисов бе категоричен, че няма да подкрепи закони, които да ощетят бизнеса.

Според него Велкова иска да свърши работата на Асен Василев, като обложи еднократно всеки бизнес и фирма. Няколко милиарда искат дави вземат още през данък, за да запълнят дупката. И какво излиза – уж са увеличили пенсиите, а инфлацията ги изяде, а сега искат и децата на пенсионерите, които работят, да им оберат паричките. Кои ще пострадат – белите и прозрачни фирми“, каза той.

Борисов се закани, че няма да позволи да има удар по туризъм, фитнеси и ресторанти.

„Знаем как да направим нещата. Трябва ни много голяма подкрепа от вас обаче. Иначе ние пак ще теглим България напред, а тези отзад само ще дрънкат и ще говорят глупости“, каза той.

Според него войната ни спасява в момента.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *