Борисов призна от какво се страхува най-много! Тези хора не си поплюват, изплака той

България отблизо
Като гледам какво става в парламента, започвам да се плаша истински, заяви пред свои хора в Пловдивско лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Да разкажем по христоивановски и бойкорашковски как се прави демокрация“, заяви той пред гербаджии и журналисти.

В подкрепа на Борисов се включи майката на областният координатор на ГЕРБ в Пловдивска област Георги Мараджиев. Тя разказва пред симпатизантите на партията драматична и сълзлива история за тормоз при закупуване на гласове преди изборите.

 

Полицаи преобърнали къщата и преди изборите: : Накараха ме да отворя фризера, където имаше 3 шишета доматен сок. Питаха ме какво е това, казах домати. Провериха пералнята и куфарите за морето. Предложих им да им разглобя диваните“, разказа жената.

 

Слушайки терзанията на възрастната жена,  бившият премиер Борисов подхвърли, че тършуващите сигурно са решили, че е човешка кръв в бурканите.

След изцепката за таралежа и пожеланието да пратят Рашков и Христо Иванов в Белене да ги ядат прасетата, шефът на ГЕРБ не пропусна да заговори за кръв.

През цялото време той плаши оределия си електорат, че ще се саморазправят с него.

И по този начин мисли, че народът ще го подкрепи на евентуални трети избори.

Е, да, но не!

Няма как да стане!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.