Борисов призна от какво се страхува най-много! Тези хора не си поплюват, изплака той

България отблизо
Като гледам какво става в парламента, започвам да се плаша истински, заяви пред свои хора в Пловдивско лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Да разкажем по христоивановски и бойкорашковски как се прави демокрация“, заяви той пред гербаджии и журналисти.

В подкрепа на Борисов се включи майката на областният координатор на ГЕРБ в Пловдивска област Георги Мараджиев. Тя разказва пред симпатизантите на партията драматична и сълзлива история за тормоз при закупуване на гласове преди изборите.

 

Полицаи преобърнали къщата и преди изборите: : Накараха ме да отворя фризера, където имаше 3 шишета доматен сок. Питаха ме какво е това, казах домати. Провериха пералнята и куфарите за морето. Предложих им да им разглобя диваните“, разказа жената.

 

Слушайки терзанията на възрастната жена,  бившият премиер Борисов подхвърли, че тършуващите сигурно са решили, че е човешка кръв в бурканите.

След изцепката за таралежа и пожеланието да пратят Рашков и Христо Иванов в Белене да ги ядат прасетата, шефът на ГЕРБ не пропусна да заговори за кръв.

През цялото време той плаши оределия си електорат, че ще се саморазправят с него.

И по този начин мисли, че народът ще го подкрепи на евентуални трети избори.

Е, да, но не!

Няма как да стане!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *