Борисов: Петков и Василев са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро от посредничеството за оръжие /ВИДЕО/

България отблизо

Асен Василев и Кирил Петков са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро. заради посредничеството за оръжие с Украйна, изчисли лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него, от 5 млрд. в посредниците са отишли 20%, заяви той в централата на партията на среща с депутати от партията си.

„Браво, че сте пратили оръжието за Украйна. Лошото е, че сте лъгали. Ако не бяхте лъгали, сега „Ди Велт“ и другите западни медии щяха да кажат „Браво“ на България и българските политически отговорни партии, че са сложили от първия ден украинското знаме. Защото допуснахте посредници с Украйна“, попита той.

„Какъв факт е това, че когато ще гласуваме съдебната реформа, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма в залата“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета. И чакам с нетърпение испанците да се произнесат, ако не са се произнесли вече“, допълни бившият премиер.

Най-доброто за България е Северна Македония и Албания да са в Европейския съюз и НАТО,Според него има опит отново Северна Македония да се върне в руското влияние, като това по думите на Борисов се прави целенасочено и много активно.

Един криминален акт като пребит българин прави народа изцяло на страната на този човек, а това може да ни „лашне“ в друга посока, която е изцяло в полза на Путин и неговите геостратегически планове за Балканите, коментира Борисов.

Tagged

1 thought on “Борисов: Петков и Василев са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро от посредничеството за оръжие /ВИДЕО/

  1. БОРИСОВ се прави на полумъртва ЛИСИЦА…………………….ако не е така защо не подаде сигнала до главна прокуратура и прави питане защо това защо онова ………………………..Ако е почтен , честен и не е крал………….от парите на народа ……………………..нека са държи като честен човек ……………цялото му поведение и изкази тук и там по медии и в парламента ……………………………аз го виждам че се прави на умряла лисица !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *