Бойко Ноев разкри неочаквана завера между Борисов, Кирил Петков и Нинова. А ето кой е замесен задкулисно!

България отблизо
Борисов саботираше плановете на НАТО за сигурността в Черно море. Борисов даде военната ни промишленост на Русия. Борисов направи възможното да се спре разследването на взривовете в някои военни заводи, където се предполага, че участие има Русия. И сега в парламента сочат с пръст новото правителство за Русия. Това заяви бившият военен министър Бойко Ноев.

Тези момчета /б.р. новото правителство/ изпускат икономиката. Харчат се пари по Борисовски. Виждаме и отстъпки за Северна Македония. И така борбата с мафията, борисовщината и гешевщината може да наберат сила и обърнат политическите процеси в България, каза още той пред bTV.

 

Създава се впечатление, че българското правителство не работи друго, а само за Македония. Сега Корнелия Нинова заминава за Македония, а има за решение други задачи. Правителството час по скоро трябва да предприема стъпки по актуални проблеми на българските граждани, завърши Ноев.

Б.Р.

Човек, ако слуша Ноев, в България се разхождат на всеки ъгъл руски шпиони, а всички правителства им козируват.

Базите са руски, а не натовски, изтребителите, за които дадохме сума ти пари, без да ги получим, също са руски, но за прикритие се произвеждат в Америка.

А в морето плават само руски броненосци, конспирирани като западни.

По тази логика на кого е служил Ноев, докато е бил военен министър?

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *