Безумие! Комисията на Десислава Атанасова за Конституцията заседавала само пет минути, но на книга работила два месеца!

България отблизо
Помните ли онази ”вдъхновяваща реч”, в която преписващия речи Бойко Борисов ни крещеше за нуждата от ”Рестарт”? Помните ли великата идея за нова конституция, която да се превърне в основа на още по-светло бъдеще? А помните ли обещанието на г-н Борисов, че ако не се приеме идеята за нова конституция от парламента, той ще подаде оставка?

Този човек излъга. Излъга нагло, излъга брутално, излъга безобразно, излъга безогледно.

След лъжата му се състави комисия за новата конституция, която е ЗАСЕДАВА ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ПЪТ, ЕДВА ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ. Тази комисия беше оглавена от г-жа Десислава Атанасова.

Днес тази комисия беше закрита. А г-н Борисов и неговата подлога г-жа Атанасова е добре да си припомнят, че в политиката има нещо, което се нарича ОТГОВОРНОСТ. И има нещо, което се нарича ОБЯСНЕНИЕ. И те -като управляващи – са ДЛЪЖНИ да дават такива.

Тези двамата трябва да бъдат разчекнати от въпроси. Да отговарят до откат, а не г-жа Атанасова да повтаря опорки като развален грамофон. И да обяснят колко пари получи тази ялова комисия.

За финал, нещо забавно. На официалната страница на г-жа Атанасова пише, че е политик. Не е. Не е „политик“ думата, която я определя най-точно. А положението е от „пълен рестарт“, та до смърт. И въздух, при който е по-добре да не дишаш. Това е управлението на „ГЕРБ“.

 

Мартин Димитров, Фейсбук

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *