Тошко Йорданов показа истинското си лице. Не им трябват пари на пенсионерите! Който няма – да тегли заем!

България отблизо

Ние сме хора като вас, не сме политици от 30 години. Това, което стана вчера е, че е ясно, че не им пука за хората. Получи се маскирано с грижа за хората наддаване. Това заяви председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в ефира на bTV по повод гласуваното предложение от ГЕРБ, БСП и ДПС всички пенсионери да получават към пенсиите си по 120 лева до края на годината.

Ако трябва да дам пример ако едно семейство с майка, баща, деца и 2-ма пенсионери може да харчи 2000 лв. В един момент решава да си купи хотел на морето за 2 милиона. Но за да го направи тегли заем“, даде за пример той.

/Б.Р. Ако едно четиричленно семейство може да се издържа с 2000 лева на месец, явно г-н Йорданов скоро не си е плащал битовите сметки и не е влизал в магазин или аптека! Или с неговата депутатска заплата плюс тази на сценарист не му е направило впечатление кое колко струва вече!/

„Бюджетът е ясен, в него просто няма пари за това. По този начин се залагат много повече разходи, което означава, че от някъде другаде ще трябва да се орежат разходи, за да се дадат тези 120 лева на пенсионерите“, коментира Йорданов и допълни, че другият вариант е тегленето на заем, който ще изплащат следващите поколения.

 

По думите му в момента нямаме пари. „Нямаме пари. Това е 50 милиона повече, ще трябва да орежем от другаде – или бизнесът няма да получи пари за подпомагане, или за здравеопазване. И какво правим, теглим заем, който трябва да го плащаме ние“, каза още той по повод приетото предложение на ДПС в актуализацията на бюджета.

„Те са скрити милионери всичките и правят напук, че няма да се справим“, смята Йорданов и изброи ГЕРБ, ДПС и БСП.

Много пенсионери също са милионери.

ДПС, ГЕРБ и БСП се подиграват с всички българи. ГЕРБ не им пука, защото вече са станали милионери, БСП са свикнали да фалират държавата, а ДПС просто вървят в пакет с ГЕРБ. Те не мислят в перспектива. Ето защо отиването на нови избори е по-прекрасно, отколкото да има подобно мнозинство между тези три партии, каза още Тошко Йорданов.

Той коментира и скандала с Татяна Дончева. „Не съм я пратил аз в офиса на Руди в 5:30. Вероятно му е искала адвокатските услуги. Айде моля ви се.

Tagged

3 thoughts on “Тошко Йорданов показа истинското си лице. Не им трябват пари на пенсионерите! Който няма – да тегли заем!

  1. И КОСАТА СИ ОСТРИГА …И ПАК СИ ОСТАНА .ГЛУПАК ! ВАЖНО Е , КАКВО ИМАШ “ ПОД КОСАТА“ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *