Тръгна призив да се бойкотира „Сървайвър“ заради писналото на всички семейство Джаферович

България отблизо
Новината, че Ваня Джаферович ще бъде водещ на новия сезон на „Сървайвър“ предизвика вълна от бурни коментари в социалните мрежи, където по традиция не спестяват нищо на известните ни личности, особено на тези от тях, които често дефилират от екрана.

 

Скорошната поява на ексфутболиста на малкия екран още отсега нажежи страстите във виртуалното пространство. Подобен хейт той и жена му Жени предизвикаха и миналата година след нейното участие в „Игри на волята“. „Защо пак Джаферович??? Няма отърване от тях, ще повърна“, гласи един от многото пиперливи коментари в мрежата.

Интересът към тях е сериозен от страна на различни медии и рекламни агенции, а семейството откликва на голяма част от поканите. Миналата година бе трудна за семейството, най-вече заради огромната хейт вълна, която ги заля по време и след участието на Жени в „Игри на волята“. Гримьорката краси имиджа си всеки дневно с различни публикации в Instagram, но изглежда, че някои хора не забравят нищо. Особено наглото поведение на Жени, която се тътреше към финала с всички възможни средства, симулация и преструвки.

В центъра на вниманието сега е Ваня Джаферович, който ще води тазгодишния сезон на Survivor. Част от потребителите обаче пишат, че им е писнало да гледат представител на семейството, пише разярен потребител.

„Призовавам феновете на „Сървайвър“ да бойкотират предаването! Стига с тия навлеци Джаферович! От едната си отдъхнахме, задава се вторият! Призовавам всеки, който е възмутен от избора на тоя водещ, да не гледа това предаване и без това конкурентните телевизии в същото това време не си поплюват!“, пише гневна потребителка. Друга иска Владо Карамазов да се завърне като водещ на шоуто, а трета потребителка отговаря, че Джаферович влиза, защото Жени не му е „донесла някой грош“ от Игрите.

„Беше, но на Джаферович булката не можа да му донесе и пукнат грош, въпреки, че цели три месеца се пъна, мъчи, боледува ,смята, пресмята… завалийката криви ѝ излязоха сметките, та затова да се пробва и той!“.

Други пък напомнят, че ексфутболисът не знае български и не е подходящ за водещ и само ще дразни зрителите.

Източник: Блиц

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *