Даниел Митов: Служебното правителство е сбъднат кошмар за България! Чистят нашите хора от властта! БСП я атакува с партизански отряди!

България отблизо

Според зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов  действащото служебно правителство е сбъднат кошмар за България.

„Гледайки действията им започвам да си мисля, че в България се извършва преврат. Не може един служебен кабинет, чиято задача е да организира избори, да се занимава с нещата, с които се занимават те към този момент. И не става въпрос само за уволненията. Говорим за едни дългосрочни политики, които те залагат”, коментира той пред Нова телевизия.

„За нас не е важно да драматизираме ситуацията в държавата. Важно е да разкажем на гражданите какво се случва. Опитваме се да действаме политически зряло и да показваме реалността. Всяко нещо, което беше казано вчера бе подкрепено от факти. Този кабинет е на БСП. С малки партизански отряди БСП превзема властта. Очевидно Радев връща и модела Орешарски”, настоя Митов.

Той коментира и рокадите в службите.

„Подобно уволнение като това на Недялков е толкова скандално, колкото уволнението на шефа на ДАНС. Едно такова уволнение не може да оборва фактите, които изнесохме вчера. Това с калинките започва да ми идва в повече. Уволняват се професионалисти, които са си вършили работата през годините и които никой не е могъл да обвини в каквото и да било. Сега те се махат и едва ли не всички са калинки“, допълни той.

По думите му няма запазени места

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *