Велизар Шаламанов: Политически има основание за импийчмънт на президента Радев

България отблизо
„България е извън основните усилия на международната общност, насочени за военна подкрепа за Украйна и налагане на санкции на Русия. Политически има основание за импийчмънт на президента Румен Радев, юридически не съм компетентен”. Това заяви бившият зам.-военен министър и служебен военен министър Велизар Шаламанов.
Според него Радев ни бил изправил срещу интересите на ЕС, като отказал да даваме оръжие на Украйна.
И не само.
Президентът нарушил волята на  демократичната общност в света.
Христо Иванов също поиска оставката на президента.
Какво каза Радев, прочетете ТУК

Относно информацията, че Северният флот на Русия излиза в открито море с ядрени оръжия на борда, той смята, че част от информацията най-вероятно е достоверна, но в основата си е пропаганда от страна на Кремъл, която цели – страх и разединение на Запада и отклоняване на вниманието от случаващото се в Донбас, каза още той по NOVA NEWS.

„Единственото средство, с което разполага Русия, е повече жива сила и повече стара техника, които ще бъдат хвърлени с цената на стотици хиляди загинали. На украинците им липсва достатъчно артилерия, достатъчно жива сила”, посочи Шаламанов.

Tagged

1 thought on “Велизар Шаламанов: Политически има основание за импийчмънт на президента Радев

  1. Ех велизарчо, знаем как с дупелизане излетя по върховете! Какъв стаж на военен имаш некадърнико? Кой ти дава право да причисляваш българите към глудницата на сатанистите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *