Борисов се закани: Ставам депутат и да му мислят младите зайчета Киро и Асен! Че и стария лисунгер!

България отблизо
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов загатна, че може да остане депутат в следващия парламент. Причината – грешките, които депутатите му допуснали по въпроса със съдебната реформа.
Коментарът на Борисов обаче идва в момент, в който от САЩ включиха нови лица в списъка “Магнитски”. Едно от тях е бившият депутат и финансов министър от ГЕРБ Владислав Горанов, а причината – подкупите, които се твърди, че е взимал от бившия хазартен бос Васил Божков. Ако бъде депутат, Борисов ще се ползва с имунитет.

“ПП и ДБ надиграха ГЕРБ. Ние като партия поехме ангажимент да изведем съдебната реформа. Но вие като млади зайчета тичахте в устата на вълка – хитрият ход и маневра на опитния Христо Иванов, на Киро и Асен. Не влязоха в зала. Заблудени от еуфорията не се регистрирахте. Това за партньорите ни в САЩ значи, че ГЕРБ са виновни, защото знаят, че Бойко е обещал. Щях да ви върна да гласувате, но късно се усетих”, посочи Борисов. 

По думите на Борисов  западните партньори вече не зачитат ПП и ДБ.

Аз твърдят, че нито стотинка, нито лев, Господ ми е свидетел, не сме получили от Божков. Ако някъде някой е получавал, да си носи отговорност. Аз твърдя, че аз и партията не сме получили стотинка. Казвам го, защото Христо Иванов си беше пуснал един пост за Самара и Магарето. Ояден с пачките стотиците хиляди от Неско, нарочно така го казвам, за да не ме съдят.

 

 

 

Лидерът на ГЕРБ коментира и включването на Владислав Горанов в новия списък “Магнитски”.

 

“Ние сме се разграничили от Горанов, не е на никаква длъжност. Дълбоко вярвам, че не е виновен. Дълбоко съжалявам децата му. Надявам се той да докаже, че е невинен”, посочи Борисов и допълни:

 

“Да напомня на тези, които злорадстват, Горанов беше освободен като министър, изключен като депутат и не участва в листите. Твърдя, че нито стотинка, лев, Господ ми е свидетел, не сме получили от въпросния Божков. Аз и партията не сме получили стотинка”, отсече категорично Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *