Борисов: Искаха да ни сгънат, но не успяха! Ще се пенсионирам, като построя „Хемус“, а не когато Радев и Бойко Рашков ми кажат!

България отблизо

Бившият премиер Борисов е неуморен.  Той се пусна на живо този път от Рибарица, където е с Николай Нанков и Младен Маринов. Изплашен е, че ще падне на изборите и бълва огън и жупел по всички опоненти.

„Мъката им е голяма. Искаха да ни сгънат, но не успяха. Да се избавим от този страх, който на Радев четниците се опитват да строят. Те са подли хора. Като гледат пълните ни зали навсякъде в България, ще им е много трудно да фалшифицират изборите. А ще фалшифицират ще слагат наблюдатели да гледат хората, с претекст уж да помагат. Еди човек като го гледаш и той се притеснява.

Срещу нас нямаме реален противник. Слави Трифонов за две кампании се е показал един път пред студенти в Пловдив. И програма нямат.

Да, България ги интересува само кой ще е главният прокурор. Може да е Христо Иванов и ще приключат вече. Той цял живот мечтае да обвинява. Другите мечтаят да управляват.

Много са ми интересни и разследващите журналисти. Имотите на Бойко Рашков защо не ги разследва? А на Цветанов? Или гони само наши хора? / Б.Р. Рашков доказа, че няма 19 имота, но Борисов повтаря това като мантра/

Или първата дама на тройната коалиция разследващ журналист, ама само срещу другите партии, а не за нейната. Ми тогава не се наричай разследващ журналист, а поръчков“, каза още Борисов.

Той призова хората да се ваксинират. „Има 3 милиона от най-добрите ваксини в света. Есента ще е трудно, тежко. Щом канцлера на Германия се кара за броя на зрителите на един футболен мач, помислете дали не е издал най-големият институт тревога. Ваксинирайте се, защото ще ми трябвате за работа.

Аз съм голям оптимист. Доста поомръзнахме, много работа свършихме, все ние,  все ние. За радост служебното правителство показа колко са различни, колко са специалисти. Само едно нещо направиха различно – уволнението на кадрите. Сякаш тия хора нямат семейство.

На Мая Манолова дъщеря ѝ работеше в Министерски съвет, зет и също, на Драго Стайков сина му работеше на много висок пост в Митниците. не сме пипнали никого“, каза още Борисов.

„Аз ще се пенсионирам като направят „Хемус“, така че да се хващат и да я правят“, завърши Борисов.

Tagged