Шок! Румен Радев организирал протестите в България! Вижте кой го твърди!

България отблизо
”Хората, които излязоха да протестират вчера, не са бедни. Те са от средната класа и не са софиянци. Те наистина са недоволни. Страната от една година се тресе от скандали и сега явно преминава към протести.” Това заяви социологът Андрей Райчев.

„Според мен тези хора искат да кажат: Стига, не можем повече да живеем така“, категоричен бе той пред bTV.

Той и проф. Антоанета Христова коментираха и обръщението на президента Румен Радев по повод 10 ноември. „Държавният глава зачеркна тази дата и обяви, че всичко станало през прехода е лошо. Най-важното изречение в неговата реч бе, че ни призова всички да променим системата. Румен Радев говори за президентска република. Това беше най-важният момент от обръщението му. Аз не смятам, че критично много хора искат смяна на властта. Смятам, че има хора, които шумно искат смяна на властта, защото не могат да се справят с проблемите в собствените си партии“, каза Христова.

 

„Ако думите на проф. Христова са верни, поведението на президента е осъдително, но според мен изказването му беше с по-различен смисъл. На 10 ноември ние получихме нашата свобода и точно за това говори Радев. Ще се върна на протестите и ще кажа пак, че хората обявиха, че просто не могат да живеят повече така. Това искаше да каже и президента“, заяви Райчев.

И по този начин ги подтикна да стачкуват срещу системата!

Tagged

3 thoughts on “Шок! Румен Радев организирал протестите в България! Вижте кой го твърди!

  1. Нещастници, долни. Не ги е подтикнал президента да протестират, а живота го наложи. Народа едва живее, диша. Протестите се подготвят от много време и никой не би могъл да ги изкара на улицата, ако те не са бедни и изнемогващи. Стига сте се упражнявали върху президента. Искахме умен, ерудиран, добре образован и възпитан президент. Е, получихме го с волята на народа, сега спрете да го правите от дявола по- черен. Всеки в тази държава има очи да види и прецени ситуацията. Освен такива като тези се упражняват ежедневно още няколко мръсника из телевизиите. Хайде, идва ни в повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *