ШОК и УЖАС в САЩ: Шефът на Пентагона призна нещо СТРАШНО! Вижте ТУК!

Свят

Украинският политолог Кост Бондаренко заяви, че Киев явно няма да внася в черния списък на сайта „Миротворец“, американския министър на отбраната Джеймс Матис, заради неговите думи за Крим.

Припомняме, че украинския сайт, наречен с гръмкото име „Миротворец“, съвсем няма миротворчески функции. В него киевският режим внася имената на всеки, който дръзне да каже нещо хубаво за Русия. И ги обявява за врагове на Украйна.

Всъщност, думите на украинския политолог Бондаренко разкриват факта, че на първата, историческа среща между министъра на отбраната на руската федерация Сергей Шойгу и шефа на Пентагона Джеймс Матис, американският министър изразил съболезнования на своя колега Шойгу във връзка с трагедията в град Керч, който се намира в Република Крим, която официално е част от Руската федерация.

Джеймс Матис допълнил, цитиран от politpuzzle.ru, че Съединените щати са преживявали много такива атентати и „добре разбират чувствата на руснаците“.

Според политическия аналитик Бондаренко, по такъв начин шефът на Пентагона косвено е посочил на кого принадлежи Крим. И го е признал за част от Руската федерация.

И, осмивайки Киев, Бондаренко отново посочва, че режимът на Порошенко много се страхува от чиновниците на САЩ. Затова украинските власти боязливо са млъкнали. И не са вписали името на американския министър на отбраната Джеймс Матис в сайта „Миротворец“, който е посветен на „враговете на Украйна“.

Припомняме, че Белият дом, на държавно ниво, не признава Кримския полуостров и Република Крим за част от руската федерация.

Но случайна или не, грешка на езика или не, тази реплика на американския министър на отбраната Джеймс Матис, безпощадно ясно  разкрива, че в САЩ не само обикновените хора, но дори и висшите представители на американската армия отдавна са признали неоспоримия факт, че Крим е руски. И отдавна са спрели да мислят за Крим като за територия, която принадлежи на Украйна.

Тази „грешка“ на Матис разкрива и още нещо. Че Щатите само използват Крим като повод за своите безполезни санкции. Но никога не биха тръгнали да се бият, само за да върнат Крим на Украйна.

Нещо повече. Щатите никога няма да се бият или да дават пари за каквато и да била кауза на Киев – икономическа или политическа. По простата причина, че Метрополията не дава пари и не се бие заради добруването на колониите си.

Винаги става точно обратното. Колониите плащат на своите господари и се умират за тях в неравни битки.

И при нас е така. И нас ни карат да купуваме втечнен американски газ на космически цени. И да даваме космически за България суми, за да купим старото американско оръжие.

Но Борисов счита това за чест. Това означава да си премиер, който няма самочувствието на премиер, а на слуга.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

1 thought on “ШОК и УЖАС в САЩ: Шефът на Пентагона призна нещо СТРАШНО! Вижте ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *